Terug naar Home

Klik hier voor onze Huismerk Keukens

Klik op de foto's voor een groter formaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAX keukens

De filosofie van BAX keukens is heel eenvoudig: "wij maken keukens waarvan men ons enthousiasme voor het ambacht ziet afstralen, die waarden en traditie uitstralen, in onze tijd passen en tegelijkertijd tijdloos zijn. Dat leidt tot kwaliteit die geen compromissen kent. Aan dat streven naar perfectie houden wij vast. Verheug u met mij op de nieuwe interpretatie van een oud thema: "de keuken van vandaag die ook de tand des tijds doorstaat.”

Bax heeft een lijn Architectuur keukens en een lijn Traditionele keukens.


Bovenstaande foto is ook een voorbeeld van een Architectuur keuken, de Quadra Tetra van wit ebbenhout en Multicolor PP grafiet.

BAX keuken
Dit is een voorbeeld van een Traditionele keuken, de Gelderland wit, met essen paneeldeuren. Stijlvol, huiselijk en traditioneel.

Wilt u een bijzondere keuken die niet iedereen heeft? Kies dan voor een Architectuur keuken van BAX. Hieronder laten we enkele voorbeelden zien.


Quadre Tetra Makassar en Studio Hoogglans wit.


Cooning Tetra II Palisander Hoogglans en Studio Hoogglans magnolia. Palisander fineer met doorlopende structuur en hoogwaardig hoogglans gelakt oppervlak. Kookeilend met greeploze laden- en korvensyteem met een mechanische, halfautomatisch of volautomatische bediening naar keuze.


Franka Teak. De fronten zijn van geolied teak, het werkblad van beton en de kookplaat van gebrand plaatstaal.

De traditionele keukens van BAX zijn creatief klassiek. U kunt een keuken keizen met een warme gezellige uitstraling, maar u kunt ook kiezen voor een aparte kleur of een meer industriële uitstraling. Kortom keuze genoeg.


Casa oudwit. Massiek beuken fronten die oersterk zijn gebeitst.


Castell wit. Deze keuken is huiselijk en tegelijk functioneel, kan een grote belasting gemakklijk aan en straalt rust uit.


Cooning Fram Old Fashion, Franka Old Fashion Havanna, Arlon Old Fashion Stone en Mora wit. Gewaagd industrieel ontwerp. Wat een uitstraling!


Gelderland rood. Traditioneel en modern zijn hier perfect gecombineerd.

bax
Met een Casa keuken kunt u een sfeervolle woonkeuken creeëren.

Liever wat moderner? Dat kan ook.

bax

In onze showroom kunt u verder verschillende mogelijkheden en combinaties rustig op uw gemak bekijken.

Voorbeeld 1
Voorbeeld 2
Voorbeeld 3

Voorbeeld 4

Voorbeeld 5De degelijkheid achter de fronten moet gelijkwaardig zijn als de rest van de keuken. De korfladen zijn van superieure kwaliteit.

De keukenconcepten van Bax zijn beproefd, nuttig en materiaaltechnisch hoogwaardig. De keukens worden vakkundig gemaakt. Daarnaast is er voor elk probleem een oplossing. Praktisch alles wordt op maat gemaakt.

Kortom bezoek onze showroom aan de Hoofdstraat 98 in Stadskanaal en overtuig uzelf!